اطلاعات عمومی در مورد شرایط و انواع مختلف ویزادر امارات متحده عربی در زیر آمده است. با این حال، مقررات ویزا دائما در حالتغییر است و بنابراین، باید قبل از سفر با نماینده مسافرتی یا نزدیک ترین سفارت یاکنسولگری یا شرکت هواپیمایی تایید شود.
شهروندان 33 کشور ذکر شدهدر اینجا قبل از ورود به فرودگاه امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. مهاجراناز کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) نیز برای بازدید از امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. آنهاتنها باید گذرنامه GCC خود را در نقطه ورود به امارات متحده عربی ارائه دهند. با این حال،افرادی که برای اشتغال وارد امارات متحده عربی می شوند، به ویزا نیاز دارند که میتوانند آن را از طریق کارفرما یا اسپانسر خود به دست آورند. نوع ویزای مورد نیازبرای ورود به امارات متحده عربی به عوامل متعددی مانند ملیت، هدف سفر، مدت اقامت وغیره بستگی دارد. برای بازدیدکنندگانی که مدت اقامت آنها بیشتر از زمان مقرر شود،جریمه 100 درهم به ازای هر روز اعمال می شود.ویزا در زمان ورود به دسته های زیر اعطا می شود:
ساکنان AGCC: ساکنانی که شهروندان کشورهای عضو شورای همکاریخلیج فارس نیستند، اما دارای مقام حرفه ای بالا مانند مدیر شرکت، حسابدار، حسابرس،تاجر، مهندس، پزشک، داروساز یا کارمند بخش دولتی می باشند، و خانواده ها، رانندگانو کارکنان شخصی آنها توسط آنها حمایت می شوند، واجد شرایط اخذ ویزای غیر قابلتمدید 30 روزه در زمان ورود در درب های ورودی تصویب شده می باشند. به شهروندان ملیکشورهای: انگلستان (با حق اقامت در انگلستان)، فرانسه، ایتالیا، آلمان، هلند،بلژیک، لوکزامبورگ، سوئیس، اتریش، سوئد، نروژ، دانمارک، پرتغال، ایرلند، یونان، فنلاند،اسپانیا، موناکو، واتیکان، ایسلند، آندورا، سان مارینو، لیختن اشتاین، ایالاتمتحده آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، برونئی، سنگاپور، مالزی، کرهجنوبی و دارندگان گذرنامه های SAR هنگ کنگ، پس از ورود به امارات متحده عربی یکویزای رایگان تنها برای یک سفر اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است که این لیست گاه بهگاه تغییر می کند و بنابراین بهتر است که آن را با سفارت امارات متحده عربی درکشور خود یا شرکت هواپیمایی مورد استفاده برای سفر به امارات متحده عربی چک کنید.اقامت در دبی ، تور ارزان دبی ، توردبی ، تورلحظه آخری دبی، تور باکو ، تور زمینی باکو ، سفردبی ، سفرباکو ، ویزا دبی ، دبی ، باکو ویزا برای موارد زیر مورد نیازنیست:شهروندان GCC: شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، از جمله کویت،بحرین، قطر، عربستان سعودی و عمان به ویزا نیازی ندارند. بازدیدکنندگانی که در هیچیک از دسته های نامبرده قرار نمی گیرند، به ویزا و اسپانسر برای سفر خود نیازدارند. اسپانسر معمولا از طرف بازدیدکننده درخواست ویزا می دهد. اسپانسرهای معتبر:شرکت های گردشگری و هتلداری می توانند از جانب گردشگر یک ویزای توریستی (TouristVisa) با 30 روز اعتبار، یایک ویزای خدمات (ServiceVisa) معتبر برای 14 روز یایک ویزای بازدید (VisitVisa) به مدت 30 روز، که میتواند 30 روز دیگر هم تمدید شود، درخواست بدهند. شرکت های هواپیمایی و کنترلکنندگان خطوط هوایی، واجد شرایط درخواست ویزای ترانزیت (Transit Visa) 96 ساعته از طرف اعضای خدمه خود هستند. حتی سایرسازمان های مستقر در امارات متحده عربی نیز می توانند درخواست ویزای بازدید و ویزایخدمات بدهند. افرادی (دوستان یا خویشاوندان) که در حال حاضر در امارات متحده عربیساکن هستند نیز طبق شرایط خاص، می توانند از جانب شما درخواست ویزای بازدید بدهند.


مجوز خدمات ورود:
مجوز خدمات ورود (Entry ServicePermit) برای دسته های زیر وخانواده های آنها قابل اجرا می باشد، از جمله نمایندگان مدیران شرکت، حسابرسان،مدیران فروش، هیئت های نمایندگی از شرکت ها یا موسسات برای انجام فعالیت های تجاریدر امارات متحده عربی، و مشاوران مورد نیاز توسط شرکت های امارات متحده عربی برایانجام وظایف فوری خاص. ویزا باید در عرض 14 روز از تاریخ صدور استفاده شود، چونغیر قابل تمدید است. این نوع مجوز ورود تنها برای اهداف فوری صادر می شود، ودارنده آن می تواند از طریق هر فرودگاهی به امارات متحده عربی وارد یا خارج شود.طبق تصمیم شورای وزیران، درخواست ویزای مجوز خدمات ورود توسط ملیت های مجاز بهدریافت ویزای توریستی نیز امکان پذیر است.